fbpx

Otthonfelújítási

Program

Az Otthonfelújítási támogatás egy igazi sikertörténet volt. Ennek az energiahatékonyságra átdolgozott verzióját várjuk most.

Szeretnél mindenkit megelőzve friss információkhoz jutni? Időben felkészülni az elvárásokra?

A rendezvény helyszíne Veresegyház, Innovációs központ

Miért hasznos ez neked?

Az Otthonfelújítási Program kerete mindössze 224 milliárd forint. Ez töredéke annak, amit az Otthonfelújítási támogatás kapcsán kifizettek. Tehát nem jut mindenkinek. Csak azoknak, akik időben felkészülnek a pályázat elvárásaira. Ebben tudunk mi hatékony segítséget nyújtani. Feliratkozásoddal biztosíthatod, hogy minden lényeges információt és segítséget megkapj és ezáltal az elsők között pályázhass. Ne maradj le az elérhető támogatásokról!

A támogatás egyik feltétele a hitelképesség:

Feliratkozás után kapsz tőlünk egy levelet és egy egyszerűen kitölthető űrlap segítségével felmérjük, hogy alapvetően rendben van-e a hitelképességed.  (A részletekkel ráérünk később foglalkozni.) Természetesen megoldási javaslatokat is tudunk adni, ha valami nem stimmel. 

ablakcsere

Készülj fel hamarabb mint a többiek:

Nyilván te is szeretnél biztosra menni. Ezért az elsők között kell lenned és elengedhetetlen, hogy már a pályázat kiírása előtt ellenőrizd, hogy minden rendben van-e.  Több éves pályázatírói tapasztalatunk és az előző pályázati kiírások alapján összeállítottunk egy ellenőrző listát. Ha ezen végigmész, akkor elkerülhetsz olyan csapdákat, amikbe a felkészületlen pályázók gyakran besétálnak. Ne bízd a véletlenre, iratkozz fel most!

hőszigetelés

A pályázat fő célja az energia-megtakarítás:

Ha nincs energetikus ismerősöd, abban is tudunk segíteni. Az itt – nem teljeskörűen – felsorolt beruházásokat lehet elvégezni: (ha nem változik)

  • Az épületek hőtechnikai adottságainak javítása;
  • Épületekhez köthető villamostechnikai eszközök fogyasztásának csökkentése;
  • Épületek fűtési, hűtési, szellőztetési és használati melegvíz rendszereinek korszerűsítése;
  • Megújuló energia alapú hőtermelő rendszerek beépítése.

 Ugye te is szeretnél biztosra menni? Érdemes elolvasni mit mondanak azok, akik már megtapasztalták, milyen velünk dolgozni! Ők már tudják mi a siker titka.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a palyazat-ok.hu, egy olyan csapat, amelynek szenvedélye a sikeres pályázatok megírása. Több mint 3 éves tapasztalattal a hátunk mögött és több száz sikeres pályázat után pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy te is nyerj! Célunk, hogy a pályázatírás ne egy stresszes folyamat legyen, hanem egy sikerélmény, amely közelebb visz az álmaidhoz.

Nagy Zoltán

Daróczi Krisztina és Tamás

Pályázatírás és tanácsadás

Miért velünk?

Mert van egy több mint 30 ezres Facebook csoportunk:
Amit ide kattintva érsz el. Ott is aktívan támogatjuk és segítjük a tagokat és persze a közösség ereje is hozzájárul a sikeredhez.

Szakértői háttér temérdek tapasztalattal: Több mint 3 éves múlttal és több száz sikeres pályázattal a hátunk mögött egyike vagyunk a legmegbízhatóbb pályázatíróknak a piacon. Ráadásul biztosan mi kaptuk a legtöbb tisztán 5 csillagos értékelést.

Kérdésed van? Írj üzenetet!

+36 30 335 3539

Vagy hívj telefonon!

Elérhetőségek: Daróczi Tamás Lajos E.V.
Székhely: 2113 Erdőkertes, Vácegresi utca 30.
Adószám: 68299619-1-33