fbpx

Napenergia Plusz pályázat

Sokkal több mint napelem pályázat

Bármilyen kérdésed van, a gombra kattintva felteheted. A speciálisan kiképzett GPT készségesen segíteni fog.

A rendezvény helyszíne Veresegyház, Innovációs központ

Miért hasznos ez neked?

  • Hozzáférés egy exkluzív Facebook-csoporthoz, ahol közvetlenül kapcsolatba léphetsz szakértőinkkel és más tagokkal.
  • Havonta – illetve új kiírások megjelenésekor azonnal – személyre szabott email tájékoztató a pályázati lehetőségekről.
  • Félévenként személyes találkozók
  • Egyszerű fizetési rendszer, a havi díj bármikor lemondható
  • Pénz visszafizetési garancia: Ha nem vagy elégedett, kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed

VIP tagként – a pályázat kiírása után – ingyenes előminősítésre van lehetőséged. Dedikált, állandó kapcsolattartót biztosítunk, hogy mindig legyen kihez fordulnod. Ezen kívül elsőként értesülsz új pályázati információkról és kizárólag a VIP tagoknak szóló ajánlatokat is kapsz.

Speciálisan rád szabva:

Magánszemélyként, kisvállalkozóként, alapítványként vagy egyesületként vannak kérdéseid? VIP tagként nem általános válaszokat kapsz tőlünk. Minden tanács és válasz speciálisan a te körülményeidre és helyzetedre lesz szabva. Ezzel nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz. No és ne feledd, RÁD mindig lesz időnk.

Szakértői tippek és trükkök:

Több száz sikeres pályázat van már a hátunk mögött, így pontosan tudjuk, milyen trükkökkel lehet több százezer forintot is megtakarítani egy-egy pályázatnál. VIP tagként ezeket a titkos tippeket és trükköket is megosztjuk veled.

Ezt nem tudtam!

Közösségi előnyök:

Ebben a közösségben olyan céltudatos, a sorsáért felelősséget vállaló, pozitív emberek vannak, mint te. A VIP csoportban hozzád hasonló célokkal és érdeklődéssel rendelkező emberekkel ismerkedhetsz meg. Ez nem csak információcserét, de kapcsolatépítést és akár új üzleti lehetőségeket is jelenthet számodra.

Teljes Csapat a Háttérben:

VIP tagként nem csak információkat kapsz; egy egész csapat áll mögötted, hogy segítsen a sikeres pályázat megírásában. Nálunk a pályázatírás nem stressz, hanem sikerélmény!

Profi Támogatás Minden Lépésben:

Célunk, hogy megkönnyítsük a pályázati folyamatot és profi támogatást nyújtsunk minden lépésben, hogy te is a nyerő oldalra kerülj.

Garancia:

30 napod van rá, hogy meggondold magad. Amennyiben nem vagy megelégedve a szolgáltatásunkkal, akkor a befizetett első havi VIP tagsági díjat kérdés nélkül, teljes egészében visszatérítjük. Így tökéletesen kockázatmentes az ajánlat.

Szeretnél biztosra menni? Érdemes elolvasni mit mondanak azok, akik már megtapasztalták, milyen velünk dolgozni! Ők már tudják mi a siker titka.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a palyazat-ok.hu, egy olyan csapat, amelynek szenvedélye a sikeres pályázatok megírása. Több mint 3 éves tapasztalattal a hátunk mögött és több száz sikeres pályázat után pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy te is nyerj! Célunk, hogy a pályázatírás ne egy stresszes folyamat legyen, hanem egy sikerélmény, amely közelebb visz az álmaidhoz.

Nagy Zoltán

Daróczi Krisztina és Tamás

Pályázatírás és tanácsadás

GYIK

Milyen előnyöket nyújt a VIP Pályázati Klub tagsága?

A tagság exkluzív Facebook-csoporthoz való hozzáférést biztosít, ahol közvetlenül kapcsolatba léphetsz szakértőkkel és más tagokkal, így gyorsabb és személyre szabott tanácsokat kaphatsz. Ezen kívül ingyenes előminősítést és dedikált kapcsolattartót biztosít a pályázati folyamat során, amely növelheti a pályázatok sikerességét.

Milyen típusú személyre szabott támogatást kapok a VIP Klubban?

A személyre szabott támogatás azt jelenti, hogy minden tanács és válasz a te egyedi körülményeidre és helyzetedre lesz alapozva, ami segít a legrelevánsabb információk megszerzésében.

Milyen garanciákat kínál a VIP Pályázati Klub?

Ha a szolgáltatás nem felel meg az elvárásaidnak, a klub 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál az első havi díjra, így kockázatmentesen kipróbálhatod a szolgáltatást.

Mik a klub tagságának költségei és feltételei?

A klub havidíja jelképes összegű, ami elérhetővé teszi a szolgáltatást széles kör számára.

Milyen gyakorisággal tartanak a klubban eseményeket és találkozókat?

A klub félévente szervez személyes találkozókat, amelyek lehetőséget biztosítanak a tagok számára a személyes kapcsolatépítésre és a közvetlen tapasztalatcserére.

Hogyan támogatja a klub a pályázati folyamatot?

A klub szakértői támogatást nyújtanak minden lépésben, segítve ezzel a pályázatírás folyamatát és növelve a siker esélyét.

További érveket szeretnél?

Aranka az AI asszisztens

ARANKA

Az AI asszisztens

Miért velünk?

Személyre szabott támogatás: Minden VIP tagunk számára egyedi és személyre szabott támogatást nyújtunk.

Szakértői Háttér: Több mint 3 éves tapasztalattal és több száz sikeres pályázattal a hátunk mögött egyike vagyunk a legmegbízhatóbb pályázatíróknak a piacon.

Garancia: pénz-visszafizetési garanciát kínálunk, ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal. Kérdés nélkül visszafizetjük az első havi teljes összeget. Semmit nem kockáztatsz.

…és mindezt egy kávé áráért…

Kérdésed van? Írj üzenetet!

+36 30 335 3539

Vagy hívj telefonon!

Elérhetőségek: Daróczi Tamás Lajos E.V.
Székhely: 2113 Erdőkertes, Vácegresi utca 30.
Adószám: 68299619-1-33