fbpx

Elektromos autó pályázat vállalkozóknak

Az előminősítő űrlap kitöltése után azonnal kiderül, hogy az ön vállalkozása alkalmas-e a pályázatra

Kérdése van? Kattintson ide és mindegyikre választ kap a speciálisan kiképzett GPT segítőnktől

A rendezvény helyszíne Veresegyház, Innovációs központ

Miért hasznos ez önnek?

Fedezze fel, hogyan változtathatja meg vállalkozása jövőjét egyetlen jó döntéssel. Az elektromos autózás nemcsak környezetbarát, hanem üzletileg is rendkívül vonzó lehetőség. Legyen szó ingyenes parkolásról, alacsony karbantartási költségekről, napelemmel történő költséghatékony töltésről, az elektromos autók a jövő útját jelentik. Olvassa el, hogyan segíthet ez a pályázat Önnek, hogy egy lépéssel előrébb járjon a versenytársaknál, miközben hozzájárul egy zöldebb bolygó megteremtéséhez.

 

Ingyenes parkolás:

Az elektromos autóval nem csak a környezetet óvjuk, hanem jelentős költségmegtakarítást is elérhetünk. Számos városban és önkormányzati területen az elektromos járművek számára biztosított ingyenes parkolás komoly előnyt jelent, különösen forgalmas, belvárosi területeken. Az elektromos autó választása így nemcsak környezetbarát, hanem üzletileg is kifizetődő döntés.

 

Ezt nem tudtam!

Minimális karbantartási igény:

Az elektromos autók kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, mint hagyományos benzin- vagy dízelüzemű társaik, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket. Nincs szükség olajcserére, a fékbetétek élettartama hosszabb, és általában kevesebb a meghibásodás. Ez nemcsak anyagi megtakarítást jelent, hanem az autók rendelkezésre állása is növekszik, hiszen kevesebb időt töltenek szervizben.

Presztizs és környezettudatosság:

Az elektromos autók nemcsak a legújabb technológiát képviselik, hanem egy elegáns, modern megjelenést is biztosítanak. Egy új elektromos autó birtoklása jelentős presztízsértéket kölcsönöz vállalkozásának, kiemelve innovatív és előremutató hozzáállását. Továbbá, az elektromos autók használata jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár, hiszen csökkentik a légszennyezést és a szén-dioxid-kibocsátást. Ez azt is kommunikálja ügyfelei és partnerei felé, hogy vállalkozása elkötelezett a fenntarthatóság és a környezeti felelősségvállalás mellett. 

Szeretne biztosra menni? Érdemes elolvasni, mit mondanak azok, akik már megtapasztalták, milyen velünk dolgozni? Ők már tudják, mi a siker titka.

Gyakori kérdések

Milyen vállalkozások jogosultak a pályázatra?

Szinte minden vállalkozás jogosult. Az űrlap kitöltésekor azonnal választ kap az alkalmasságról. 

Mekkora támogatást kaphat egy vállalkozás az elektromos autó vásárlásához?

A támogatás összege a vállalkozás alkalmazottainak számától függ. 1-10 főig egy, 10-49-ig öt darab, 50-249-ig tíz darab és e fölött 16 darab autót lehet vásárolni.

Milyen dokumentumokra van szükség a pályázat benyújtásához?

A legfontosabb, az aláírt adásvételi szerződés. Ezen kívül egyéni vállalkozóknak a 2022. évi bevételükről nyilatkozniuk kell. A cégeknek ez az adata nyilvános.

Lízingelni is lehet az autót?

Igen. Maximum 20 hónapos futamidőre van lehetőség.

Milyen típusú elektromos autókra lehet pályázni?

Személygépkocsi és kishaszon gépjárművekre. Az érték a vállalkozás 2022. évi bevétele alapján dől el. Az űrlap kitöltésekor azonnal kiderül.

Meddig nem lehet eladni az autót?

A fenntartási időszak 3 év. Mint pályázatírok végig a pályázó mellett leszünk.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a palyazat-ok.hu, egy olyan csapat, amelynek szenvedélye a sikeres pályázatok megírása. Több mint 3 éves tapasztalattal a hátunk mögött és több száz sikeres pályázat után pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy ön is nyerjen! Célunk, hogy a pályázatírás ne egy stresszes folyamat legyen, hanem egy sikerélmény, amely közelebb viszi önt az álmaihoz.

Nagy Zoltán

Daróczi Krisztina és Tamás

Pályázatírás és tanácsadás

Kérdésed van? Írj üzenetet!

+36 30 335 3539

Vagy hívj telefonon!

Elérhetőségek: Daróczi Tamás Lajos E.V.
Székhely: 2113 Erdőkertes, Vácegresi utca 30.
Adószám: 68299619-1-33